Siirry suoraan sisältöön

Keräys eläinten hyväksi

Tässä on Olivia, tuoreen yhdistyksemme ensimmäinen kissa. Olivia on syntynyt viime vuonna luonnon armoille Somerolla. Se saatiin loukutettua 20.4. ja synnytys käynnistyi 22.4. Olivia sai kolme pentua, jotka voivat hyvin. 😻

Yhdistys etsii jokaiselle kissalle vastuullisen kodin, mutta sitä ennen kissat leikataan, sirutetaan, fiv- ja felv-testataan ja rokotetaan. Kissat totuttelevat ihmisen kanssa elämiseen sijaiskodeissa ja kissat saavat useamman loishäätökuurin ennen omaan kotiin muuttoa. Mahdolliset hammasvaivat myös hoidetaan.

Yhdistyksen suurin menoerä on siis eläinlääkärikulut. Jos haluat auttaa, voit tehdä meille lahjoituksen. Pienikin lahjoitus on suuri apu. Kiitos, kun autat meitä auttamaan!

Tilinumero: FI21 5434 0820 1439 44
Maksun saaja: Someron Eläinapuyhdistys ry
Viesti: Keräys

Keräyslupa RA/2021/567. Pienkeräysvarojen ensisijainen käyttötarkoitus on yhdistyksen huostassa olevien kodittomien kissojen eläinlääkärikulut. Pienkeräysvarojen toissijainen käyttötarkoitus on yhdistyksen huostassa olevien kodittomien kissojen hoitoon liittyvien tarvikkeiden hankinta. Keräysaika 30.4.-30.7.2021.