Siirry suoraan sisältöön

Sijaiskodin pennuilla silmätulehdus

”Mulla ja mun sisaruksilla on ollut flunssaa ja mun silmiä piti huuhdella monta päivää jollain inhottavalla nesteellä. Eikä ne meinannut parantua silläkään, niin sain jotkut silmätipat vielä. Vaikka se huuhtelu ei ollut kivaa, niin se auttoi, kun mulla ei muuten silmät pysynyt auki ollenkaan ja se ei ollut hyvä juttu. Toi hoitaja on tuossa puhissut, että mun emo olisi pitänyt rokottaa. En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta ei mun äitiä olisi mihinkään rokotteelle saanut. Äiti pelkää ihmisiä. Tänään se antoi jo vähän silittää, mutta kyllä sitä taisi pelottaa. Mä en tiedä, miksi se pelkää ihmisiä, mun mielestä ihmiset on ihan kivoja.”
-Onni

Kissa tarvitsee muutakin kuin laadukasta ruokaa. Jos sinulla on kissa, niin käytä sitä säännöllisesti rokotuksilla ja eläinlääkärin tarkastuksessa. ❤️