Siirry suoraan sisältöön

Karla

Karla on tullut meille vahingossa. Yritimme loukuttaa Kaskistosta kissanpentua, mutta loukkuun menikin aikuinen Karla. Karla oli löytöeläinkodissa alkuun, mutta koska omistaja ei kysellyt sitä, Karla siirtyi yhdistyksen hoiviin.

Alkuun Karla oli niin villiintynyt, että juoksi pitkin seiniä, jos ihminen sattui vähän lähestymään. Sen takia sitä ei ole aktiivisesti kesytetty, vaan ollaan edetty kissan tahtiin.

Paljon on edistytty, mutta täysin kesy Karla ei ole vielä. Tie Karlan sydämeen kulkee vatsan kautta ja namipussin rapina saa Karlan tulemaan aika lähelle. Tosin Karlan painoon pitäisi vähän kiinnittää huomiota, ainakaan ei saisi lihota yhtään enempää.

Myöhemmin Karlan alkuperäinen omistaja löytyi, joka kertoi meille kissan historiaa. Karla on noin 10-vuotias, mutta todella nuorekas ja leikkisä. Uskomme, että siitä tulee taas täysin kesy, mutta se on varmasti kokenut kovia karkureissullaan, kun luottamus ihmiseen on mennyt. Kissalassa tuttu hoitaja on saanut jo vähän silittää. Yleensä Karla vielä väistää kosketusta.

Karla on testattu FIV-ja FeLV-tautien varalta, tulokset negatiiviset. Karla on leikattu, kahteen kertaan rokotettu kolmoisrokotteella+ rabies. On myös sirutettu.

Matokuureja saanut.

Adoptiohinta 200€.
Ei vapaasti ulkoilevaksi.
Tiedustelut someronelainapu@gmail.com