Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi


Jäsenmaksut 2021

  • Varsinainen jäsen 20€
  • Kannatusjäsen 50€
  • Yhteisökannatusjäsen 100€ (yritykset ja yhdistykset)

Haemme iloiseen joukkoomme lisää väkeä!

Jäseneksi liittymisellä hyväksyt yhdistyksen säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Jäsenet saavat jäsenkirjeen sähköpostitse vähintään kaksi kertaa vuodessa. Jäsenille on myös Facebookissa oma ryhmä, Someron Eläinapuyhdistyksen jäsennurkka, joka on jäsenten yhteinen foorumi. Siellä jaetaan tietoa yhdistyksen toiminnasta ja eläinsuojelun ajankohtaisista asioista.

Yhdistyksen vuosikokouksessa päätetään yhdistyksen toiminnasta ja jäsenmaksuista. Jäsenet kutsutaan vuosikokoukseen, joka järjestetään tammi-toukokuun välisenä aikana. Varsinaisilla jäsenillä on oikeus äänestää yhdistyksen asioista, mutta myös kannatusjäsenet ovat tervetulleita jäsenkokouksiin.

Yhteisökannatusjäsenyys on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Yritys saa vastineeksi logonsa etusivullemme.


Liity jäseneksi

Toimintaan osallistuminen

Yhdistyksen jäsenyys ei velvoita mihinkään toimintaan, mutta toivoisimme joukkoomme ihmisiä, jotka voisivat osallistua jollain tavalla. Mahdollisuuksia on monia. Esimerkkejä toimintaan osallistumisen muodoista:

  • sijaiskotina toimiminen
  • kissojen loukutuksessa ja kyydittämisessä auttaminen
  • varainkeruuseen osallistuminen.


Voit tuoda oman osaamisen ja ammattitaidon eläinsuojelun hyväksi. Tarvitsemme vähän väliä kirjanpitäjää, atk-tukihenkilöä, eläintenhoitajaa, leipuria, kokkia, kirvesmiestä, graafikkoa jne. Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla tai kerro lisää jäsenlomakkeen Viesti-kohdassa.

Kiitos, kun olet mukana! Autetaan eläimiä yhdessä!